11
Mar-2015

Concert folk Marius Matache la Tradem

Vineri, 13 martie 2015, Casa de Cultură “Traian Demetrescu” din Craiova este gazda unui eveniment special dedicat tuturor iubitorilor de muzică. De la ora 18:00, Salonul Medieval al instituției este spațiul în care artistul Marius Matache invită publicul craiovean la un concert de muzică folk. Intrarea la eveniment este gratuită!

Primavara HOINARa - concert Marius Matache la Craiova

Primavara HOINARa – concert Marius Matache la Craiova

Marius Matache este o personalitate complexă, fiind în același timp folkist, blogger, chimist, profesor, și cercetător. Deși cochetează cu muzica și cu chitara încă din 1994, abia 10 ani mai târziu a avut primul concert, ca parte a trupei I’mperfect, alături de Mădălin Giambașu (chitara). În 2005 li s-a alăturat și Radu Tudoroiu (percuție). Odată cu plecarea în străinătate a lui Giambașu și Tudoroiu, Marius Matache s-a lansat în cariera solo, dar a cântat și încă o mai face și alături de Folk Band Imperfect, trupa sa de acompaniament. În 2013 a lansat primul album, intitulat “HOINAR prin Piața Matache”, care a avut parte de o lansare și la Craiova, printr-un concert de Mărțișor.

Concertul pe care Marius Matache îl va susține pe 13 martie la Craiova este parte a turneului național “Primăvara HOINARă“, în cadrul căruia artistul va poposi în nu mai puțin de 11 orașe din România, în efortul său de a aduce folk-ul și buna dispoziție cât mai aproape de public. Pe lângă piesele de pe primul album, Marius Matache promite să ofere publicului craiovean și câteva melodii de pe viitorul său material discografic. De asemenea, concertul va fi îmbogățit și de prezența pe scenă a unei tinere și talentate artiste, Theea Sarah.

Echipa MonumenteOltenia.ro salută organizarea evenimentului în sediul Casei de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova, instituție găzduită în casa poetului Traian Demetrescu, de pe str. Traian Demetrescu, nr. 13!

0

 likes / One comment
Share this post:
  1. Concert Marius Matache si Zilele Brancusi la Craiova | Oltenia Monumentala /

    […] concertul lui Marius Matache într-un articol mai formal, dar aici, în micul nostru colțișor de blog, putem recunoaște că Make ne este prieten de ani […]

comment this post


Click on form to scroll

Archives

> <
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec