05
Mar-2015

Primavara ca o metafora la Biblioteca Aman Craiova

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” invită publicul să participe vineri, 6 martie 2015, ora 17:30, la vernisajul expoziției „Primăvara ca o metaforă”, cu lucrări de pictură, grafică și tapiserie. În cadrul evenimentului expun Marinela Covrig, Adriana Ionela Mogoșanu și Cătălin Florin Ostroveanu.

Primavara ca o metafora

Primavara ca o metafora

Marinela Covrig, absolventă a Liceului de Artă “Marin Sorescu” din Craiova, este ȋn prezent studentă la Facultatea de Teologie din Craiova, secția artă sacră. A avut expoziții de tapiserie decorativă la Casa de Cultură “Traian Demetrescu”, Filarmonica “Oltenia”, Galeria de artă “Arieș 21”, Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman”.

Cătălin Florin Ostroveanu – licențiat în arte vizuale – Universitatea din Cluj, în prezent profesor de educație plastică la Școala Generală nr. 29 “Nicolae Romanescu“ și Școala Generală Nr. 14 “Ion Țuculescu” Craiova. A avut mai multe expoziții de pictură și icoane pe sticlă și lemn ȋn țară și străinătate, a participat alături de elevii săi la mai multe proiecte de interes comunitar, culminând cu pictura decorativă de la Spitalul clinic de urgență Craiova, secția chirurgie infantilă. A decorat 12 saloane cu o echipă formată din 80 de elevi voluntari.

Adriana Ionela Mogoșanu, elevă în clasa a XI-a la Liceul de Artă “Marin Sorescu”, are o bogată activitate artistică începând din 2013: Premiul I la concursul “Oltenia Star”, ediția a V-a, secția grafică; Premiul special la concursul “Oltenia Star”, ediția a VI-a, secția caricatură; Premiul II la concursul Internațional de Pictură și Desen “Ilie Marineanu”; Premiul II la concursul internațional “Parteneriat cu mediul”; Mențiune la Concursul Județean Antidrog ”Se poate și altfel!”, secțiunea “Tutunul și sănătatea”; Diplomă la concursul “Craiova ȋn imagini”, ediția a V-a; Premiul II la concursul ”CJE Photo Contest”. Tot din 2013 participă la mai multe proiecte ca voluntar.

0

 likes / 0 Comments
Share this post:

comment this post


Click on form to scroll