08
Feb-2017

Targul de Turism al Olteniei revine la Craiova in perioada 10-12 martie 2017

În perioada 10-12 martie 2017, în incinta Centrului Multifuncțional Craiova se va desfășura cel mai mare eveniment expozițional din Oltenia dedicat industriei turismului – TÂRGUL DE TURISM AL OLTENIEI, ediția a II-a. Ca și anul trecut, site-ul www.monumenteoltenia.ro este partner media al târgului, aducându-vă cele mai noi știri și informații despre eveniment.

Cover Targul de Turism al Olteniei 2017

Cover Targul de Turism al Olteniei 2017

Târgul de Turism al Olteniei va reuni în special expozanți din regiunea Olteniei și din întreaga țară, dar, totodată, vor fi invitați și expozanți din străinătate. În cadrul târgului se dorește promovarea zonelor de atracție turistică și a serviciilor din această regiune a României, precum și organizarea de conferințe și dezbateri cu subiecte ce țin de dezvoltarea turismului regional.

Expozanții prezenți vor promova: turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, turismul medical, destinațiile exotice, croazierele și turismul de aventură. Din ofertele companiilor prezente la Târg nu lipsesc asigurările medicale și de călătorie, organizările de evenimente private și corporate, precum și accesoriile și gadget-urile necesare în orice călătorie.

Cei care își vor prezenta ofertele sunt: agențiile de turism, hotelierii, transportatorii, companiile de asigurări medicale și de călătorie, organizațiile naționale și județene de turism, centrele de aventură și agrement, organizatorii de evenimente private și corporate, bănci și instituții financiare, muzee, teatre.

Companiile prezente la Târg vor delecta vizitatorii cu tombole, premii, vouchere și oferte early booking. De asemenea, în perioada Târgului se aplică reduceri considerabile pentru cei care își rezervă vacanța pe loc. Nu vor lipsi prezentări de destinații și locații nou deschise, degustări specifice anumitor zone turistice, momente artistice care să trezească interesul pentru anumite destinații.

Târgul de Turism al Olteniei este organizat de catre PS Multiservices în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova, Consiliile Județene Dolj, Gorj, Mehedinți, Vâlcea, și Camera de Comerț și Industrie Dolj.

Banner Horeca Expo Oltenia 2017

Banner Horeca Expo Oltenia 2017

În paralel cu ediția a II-a a Târgului de Turism al Olteniei se va desfășura HORECA EXPO OLTENIA – expoziție de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri și restaurante. Acest eveniment este dedicat furnizorilor de echipamente, produse, accesorii și servicii care sunt folosite în această industie, de la alimente, echipamente, mobilier, articole textile la utilaje și software, dar și hotelurilor, restaurantelor, barurilor, cafenelelor și firmelor de catering, bucătarilor profesioniști ce își desfășoară activitatea preponderent în această regiune a României. De asemenea, pe durata expoziției sunt organizate conferințe care abordează subiecte de interes pentru domeniul HORECA, dar și competiții de barista profesional, cooking show-uri organizate de chefi celebri, demonstrații de servire și degustare a vinului, bartending și barista.

Organizator:
PS MULTISERVICES SRL
Perioada de desfășurare: 10-12 Martie 2017
Program Târg: Vineri: 10.00 – 19.00 / Sâmbătă: 10.00 – 19.00 / Duminică: 10.00 -16.00
Locație: Centrul Multifuncțional Craiova, str. Târgului nr. 26

Detalii privind organizarea celor două evenimente găsiți pe:  www.targdeturismoltenia.ro și   www.horecaexpooltenia.ro.

Pagini de facebook: Târgul de Turism al Olteniei și Horeca EXPO Oltenia.

0

 likes / 0 Comments
Share this post:

comment this post


Click on form to scroll

Archives

> <
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec