Tururi & Excursii

Asociația Monumente Oltenia oferă craiovenilor și turiștilor din țară și străinătate șansa de a descoperi sau cunoaște mai bine monumentele, poveștile și istoria orașului Craiova și regiunii Oltenia, prin tururi ghidate de oraș și excursii cu temă cultural-turistică.

TURURI GHIDATE ÎN CRAIOVA

Membrii Asociației Monumente Oltenia organizează pentru turiști și grupuri de turiști români și străini tururi pietonale ghidate prin orașul Craiova. Tururile vizează în principal zona centrală a orașului și includ explicații în română / engleză cu privire la istoria orașului și a regiunii, la istoricul monumentelor de pe traseu, la personalități care s-au născut, au locuit sau au lucrat în Craiova, precum și povești și legende locale. Opțional, ghizii noștri locali autorizați pot facilita și vizite la muzeele din oraș sau intrarea în anumite biserici și clădiri de patrimoniu. Colegii noștri sunt bucuroși să asiste și ajute turiștii în Craiova în selecția celor mai buni furnizori de servicii turistice din oraș (hoteluri, restaurante, baruri & pub-uri) și cu sfaturi legate de modalități de petrecere a timpului liber (evenimente culturale, sportive, de recreere etc).

Tururi ghidate in orasul Craiova

Tururi pietonale ghidate Craiova

Vezi aici un album de fotografii de la câteva dintre tururile ghidate prin Craiova / Oltenia organizate de membrii Asociației Monumente Oltenia pentru turiști români sau străini.

Solicită un tur ghidat prin Craiova!